Walk &Talk voor werkzoekenden

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Nijkerk

“Etiquette bij het sollicitatiegesprek”.

Marianne van Ommeren van Randstad Uitzendbureau geeft antwoord op vragen rondom het sollicitatie gesprek. Zij gebruikt hiervoor ervaringen en voorbeelden. Ook ben je van harte welkom om zelf vragen te stellen.

Over Walk & Talk

De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Nijkerk en begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk bijeenkomsten tellen als een sollicitatieactiviteit voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Iedereen die op zoek is naar werk, is dan ook van harte welkom.

Voor bijzonderheden zie www.bibliotheeknijkerk.nl Aanmelden kan ook via deze website, maar hoeft niet. Je bepaald zelf hoelang je blijft koffiedrinken