Walk &Talk voor werkzoekenden AFGELAST

Foto:

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Nijkerk

Mini-workshop “Move your body, move your mind!”

Een workshop met oefeningen voor ontspanning en vertrouwen als je je even niet zo ‘happy’ voelt. Op maandag 16 maart bij Walk&Talk in de Bieb in Nijkerk, dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden.

Met lachyoga als startpunt leer je in deze workshop een paar simpele maar doeltreffende manieren om jezelf te helpen als je gespannen bent, veel piekert of je onzeker voelt.
Lachyoga? Ja! Lachyoga is oefenen in lachen om niets. Oprecht nep-lachen. Het idee hierachter is dat fysieke bewegingen veranderen hoe je je voelt. En als je je anders voelt, gedraag je je anders. Voor lachyoga geldt: door te gaan lachen, voel je je blijer. Als je je blijer voelt, treedt je de wereld anders tegemoet en gebeuren er andere dingen.
Het leuke is: dit geldt niet alleen voor lachen, maar ook voor andere fysieke bewegingen. Daarom: move your body, move your mind.

In deze workshop gaan we experimenteren. We doen (natuurlijk) lachoefeningen en gaan spelen met onze lichaamshouding en gezichtsuitdrukking. Je gaat naar huis met een leuke ervaring en een handvol praktische oefeningen die je de rest van je leven kunt gebruiken. De workshop wordt gegeven door Martine Beernink. Martine is gecertificeerd lachcoach, teamcoach en communicatietrainer.

Met haar bedrijf Kracht van de Lach laat ze teams en groepen op een andere, ludieke manier contact te maken: via de lach. Dit doet ze met lachworkshops en complimentenworkshops. Deze workshops brengen teamleden dichter bij elkaar op een ongedwongen, gezellige manier die ook wel een tikkie ongemakkelijk kan zijn. En daar gaat het Martine om: mensen makkelijker leren omgaan met de lastige dingen die er naast de leuke ook zijn. Immers: zonder wrijving geen glans.

Over Walk & Talk

De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Nijkerk en begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk bijeenkomsten tellen als een sollicitatieactiviteit voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Iedereen die op zoek is naar werk, is dan ook van harte welkom.

Voor bijzonderheden zie www.bibliotheeknijkerk.nl Aanmelden kan ook via deze website, maar hoeft niet. Je bepaald zelf hoelang je blijft koffiedrinken

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden