Zondagmiddagpodium Nijkerk: Appeltaartconcert

De Bibliotheek zorgt voor muziek op de zondagmiddag

Een gezellige middag voor iedereen, dit keer in de bibliotheek in Nijkerk

Deze zondag

De muziekvoorstelling vertelt het po√ętische sprookje van de Chinese nachtegaal en de keizer, met zangeres Karin Strobos en het ensemble. Deze leuke voorstelling is geschikt voor iedereen tussen de 8 en 108 jaar.

Aansluitend is er koffie en thee met natuurlijk een punt appeltaart. De toegang is gratis, maar meld je wel even aan in verband met de RIVM-richtlijnen. Het aanmelden gaat per persoon. U kunt bij de uitgang ook een vrijwillige bijdrage doen aan Stichting Appeltaartconcerten.

Vanaf 1 oktober is de Bibliotheek weer elke zondagmiddag geopend van 13:30 uur tot 16:30 uur, ook voor het lenen van boeken. In verband met coronamaatregelen zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kom op tijd en vol = vol. De toegang is gratis voor alle bezoekers, dus ook voor niet-leden. Meer informatie vindt u op de website van de bibliotheek.

Let op: Er wordt opgetreden van 13:30-14:30 en 15:30-16:30.