Zondagmiddagpodium Nijkerk: Sophie Melody

Op het Zondagmiddagpodium treedt Sophie Melody op.

Zij komt de Nijkerkse Bibliotheek vullen met Jazz songs. Begin oktober verzorgde zij ook al een mooi optreden in de Bibliotheek.

Sophie is een ervaren zangeres en zingt een afwisselend repertoire. Haar grote voorbeelden zijn Melody Gardot, Ella Fitzgerald, Diana Krall, Norah Jones en (ondanks totaal ander genre): Ruth Jacott omdat zij zo krachtig zingt.
Ze stond van 2006 tot 2009 met de pop/rockband ONEsixtyONE o.a. in het voorprogramma van Ellen ten Damme. Was in 2009 finalist bij het TV programma Una Voce Particolare (NCRV) met het nummer A Change In Me uit de musical Beauty and the Beast. Waar zij workshops kreeg van onder andere Willem Nijholt en Ernst Daniël Smidt.

De Bibliotheek is elke zondagmiddag geopend van 13:30 uur tot 16:30 uur, ook voor het lenen van boeken.
De bibliotheek zendt het optreden ook uit