Wethouder van Loozen bezoekt Mindray Medicial Netherlands

Foto:

Geïnspireerd door de behoeften van haar klanten, zet het bedrijf innovatieve technologieën in om de gezondheidszorg voor een ieder toegankelijk te maken. Zij verbeteren de zorgkwaliteit tegen lagere kosten, waardoor deze beschikbaar is voor meer mensen.

Kantoor met magazijn in Hoevelaken

Het hoofdkantoor van Mindray staat in Shenzhen,China, en is gespecialiseerd in een breed spectrum van medische apparatuur; met name voor de ziekenhuis- en prive klinieken markt. Hierbij is te denken aan: patiëntmonitoren, defibrillatoren, ultrasound en laboratorium apparatuur. Mindray heeft vestigingen in meer dan 40 landen en een distributie netwerk in meer dan 180 landen. Het kantoor met magazijn (3000m2) in Hoevelaken is zowel het EU logistiek centrum, als het hoofdkantoor van de Nederlandse sales- & marketing organisatie.

Maatschappelijk betrokken

Patricia van Loozen sprak met Corinne Hengeveld (officemanager) en Peter Lafeber (directeur). Het bedrijf Mindray heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid. Het bedrijf heeft onlangs twee rotondes geadopteerd in het dorp Hoevelaken en biedt bij rampen haar expertise aan. Patricia van Loozen is onder de indruk van het bedrijf: “Ik heb vandaag gezien dat het bedrijf Mindray vanuit Hoevelaken de gezondheidszorg wil verbeteren door medische technologieën te optimaliseren en te delen met de wereld.”

Reacties