Startpunt Geldzaken

Foto:

De geldplannen zijn een handige manier om tips te krijgen over geld.

U krijgt tips om uw uitgaven te verminderen en tips om uw inkomsten te verhogen. Daarnaast krijgt u inzicht in hoe zorgvuldige keuzes te maken voor als u geld overheeft. En als u financiële zorgen heeft, wordt stap voor stap aangegeven hoe u uit de zorgen kan komen. U krijgt goede tips en de geldplannen zijn geschikt voor alle inkomens.

Geldplan “Kom uit de geldzorgen!”

Heeft u financiële zorgen en wilt u er van af? Kijk dan welke stappen u kunt ondernemen om orde op zaken te stellen. Als het u alleen niet lukt, wordt u in het geldplan verwezen naar vrijwilligers op het gebied van de Thuisadministratie en/of medewerkers van de gemeente.

Geldplan “Beter rondkomen”

Wilt u ook graag dat uw uitgaven en inkomsten beter in balans zijn met elkaar? Dat er niet meer geld uitgaat dan er binnenkomt? Maak dan het geldplan “Beter rondkomen”, zodat u vaker geld overhoudt aan het einde van de maand.

Geldplan “Sparen, aflossen of beleggen?”

Als u juist geld overheeft, maakt u het persoonlijk plan “Sparen, aflossen of beleggen?” Hiermee ziet u wat slimme keuzes zijn als het om uw geld gaat. Na het beantwoorden van de vragen krijgt u een overzichtelijk verslag. Startpunt Geldzaken is een samenwerking van het Nibud en partners, om u te helpen bij uw geldzaken. Gemeente Nijkerk biedt haar inwoners de mogelijkheid om online gratis de geldplannen op te stellen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen