Fysio Corlaer breidt verder uit

Foto:

Met de start van het nieuwe jaar is Mariëlle van de Poppe, sinds september 2015 werkzaam bij Fysio Corlaer, toegetreden tot de maatschap

Die bestaat nu uit vier personen. Met deze toetreding zet Fysio Corlaer de volgende stap op weg naar verbreding van de expertise en vergroting van de slagkracht.
Van de Poppe is in 1997 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht, waarna ze is gaan werken in de kliniek en poliklinische revalidatieafdeling van een ziekenhuis én in een particuliere praktijk. Tot voor kort werkte ze, naast haar parttime werk bij Fysio Corlaer, als fysiotherapeut en teamleider Revalidatie en Therapie in het St. Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk.

“Wij zijn heel blij met de toetreding van Mariëlle tot onze maatschap,” zegt Janine Bos, mede-oprichter en maatschapslid van Fysio Corlaer. “Zij brengt veel kennis en ervaring uit de 2e lijn mee naar Nijkerk, zowel vakinhoudelijk, bijvoorbeeld op het terrein van de revalidatie, als qua management”.

De passie van Van de Poppe ligt in begeleiden van patiënten met een chronische aandoening in hun revalidatietraject. Daarnaast is zij vanuit haar vorige rol als leidinggevende van een revalidatieafdeling een ervaren manager in de zorg.
Mariëlle van de Poppe zegt hierover: “Fysiotherapie is een prachtig vak en de transitie van de fysiotherapeutische zorg van de tweede naar de eerste lijn is een actueel onderwerp waar ik met mijn kennis en ervaring vanuit zowel de eerste- als tweedelijns paramedische zorg een innovatieve bijdrage aan wil leveren. Met mijn toetreding tot de maatschap Fysio Corlaer kan ik een optimale combinatie maken tussen de directe fysiotherapeutische patiëntenzorg en management in de fysiotherapie bij een toekomstbestendige zorgorganisatie.”

Met de toetreding van haar zet Gert van Dasler, mede-oprichter van Fysio Corlaer, een stap terug in het management van de praktijk. Van Dasler zal zich vanaf nu meer toeleggen op patiëntenzorg en het vak fysiotherapie.

“Gert is een toegewijd fysiotherapeut en manueel therapeut, die vanaf de oprichting van onze praktijk zich keihard heeft ingezet voor het vak en voor de praktijk,” zegt Marco Kamphorst, maatschapslid van Fysio Corlaer. “Met deze stap blijft Gert’s kennis en ervaring volledig behouden voor de praktijk, en kan Gert zich verder gaan toeleggen op het vakinhoudelijke aspect.”

Op de foto vlnr: Gert van Dasler, Marco Kamphorst, Janine Bos en Mariëlle van de Poppe

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen