Medipoint start nieuw hulpmiddelen uitleenpunt

Foto:

Nog niet zo lang gelden heeft Medipoint haar winkel in het Gezondheidscentrum Corlaer moeten sluiten, vanwege tegenvallende winkelresultaten de afgelopen jaren.

Om inwoners van Nijkerk en omgeving te kunnen blijven voorzien in het lenen en huren van zorg- en welzijnshulpmiddelen, is Medipoint sinds vorige week een nieuw hulpmiddelen uitleenpunt gestart bij Zuiver Zorg aan de Gildenstraat.

Hier kan men op maandag tot en met zaterdag terecht van 10.00 tot 16.00 uur, wanneer tijdelijk een hulpmiddel nodig is, bijvoorbeeld bij revalidatie thuis of na herstel van een operatie, in verband met zwangerschap en bevalling of bij verpleging aan huis. Indien men een zorg- of welzijnshulpmiddel wil kopen, kan men terecht in de Icare | Medipoint winkel aan de Pastoor Gowthorpestraat 21 te Barneveld.

Gratis gebruik tot 26 weken

Zorgverzekeraars hebben een pakket vastgesteld van uitleenhulpmiddelen die gratis gebruikt kunnen worden voor maximaal 26 weken. Het gaat om o.a. een rolstoel, toiletstoel, douchekruk of -stoel, bedverhogers, rugsteun, dekenboog, ondersteek, toiletverhoger, drempelhulpen en trippelstoel. Loophulpmiddelen worden niet door de zorgverzekeraar vergoed, maar kunnen worden gehuurd. Als enige dienstverlener in Nederland mag Medipoint voor álle zorgverzekeraars de uitleenhulpmiddelen leveren.

Contact

Meer informatie over de dienstverlening van Medipoint vindt u op www.medipoint.nl. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer
088 – 10 20 100.

Adres en openingstijden uitleenpunt: Zuiver Zorg, Gildenstraat 1-A
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen