Koninklijke lunch in HartjeHoevelaken

Foto:

Voor 300 klanten van HartjeHoevelaken krijgt Koningsdag dit jaar wel een heel vorstelijk tintje.

De centrumondernemers organiseren op deze dag een koninklijke brunch op De Brink. Wie een plaats aan de lange tafels wil bemachtigen, doet mee aan de stempelactie die van 10 april tot 24 april loopt.

Burgemeester Renkema van Nijkerk zal om 12.30 uur als eerste aan de tafel aanschuiven en daarmee de lunch op Koningsdag openen. Daarna nemen maar liefst 300 medeburgers aan de Koningsdis deel.

Een unieke bijeenkomst, waar bewoners van Hoevelaken en omgeving met elkaar kunnen genieten van een feestelijke maaltijd! Er zijn onder andere heerlijk belegde broodjes, broodje kroket, croissantjes en een lekker kopje soep. Melk, karnemelk en jus d’orange zullen ook niet ontbreken.

De stempelactie loopt van 12 t/m 24 april. Bij besteding van minimaal € 5,- in een van de winkels van HartjeHoevelaken ontvangt elke klant een stempel. Bij 6 stempels is de spaarkaart vol en kan deze, voorzien van naam en telefoonnummer, worden gedeponeerd in een van de vijf spaarbussen. Uit alle ingeleverde spaarkaarten worden 150 winnaars getrokken die met 2 personen een plek aan de brunchtafel winnen. Iedereen mag zo veel kaarten inleveren als hij of zij maar wil. De winnaars krijgen na 24 april telefonisch bericht of zij een plek aan de tafel gewonnen hebben.

Reacties