Politiesteunpunt in bibliotheek Hoevelaken

Foto:

Vanaf dinsdag 6 juni neemt de politie in Hoevelaken een nieuw steunpunt in gebruik.

Dit steunpunt is gevestigd in de bibliotheek aan de Meerveldlaan 22

In februari 2016 werd het toenmalige politiesteunpunt aan het van Aalstplein gesloten. Het afgelopen jaar bleek echter dat er vanuit de bevolking toch behoefte was aan een politiesteunpunt. De bibliotheek stelde ruimte beschikbaar, waardoor de inwoners van Hoevelaken nu terecht kunnen bij het nieuwe politiesteunpunt.

Openingstijden

De wijkagenten Erik Kluinhaar en Suzanne Hermans houden in de even weken op dinsdag van 15.00 tot 16.00 uur spreekuur. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken met één van de wijkagenten via het telefoonnummer 0900-8844. De wijkagenten gebruiken het steunpunt tijdens hun dienst als werkplek en blijven daardoor dicht bij de bewoners staan.

Politiebureau Nijkerk

Inwoners van Hoevelaken kunnen niet alleen terecht bij het politiesteunpunt in de bibliotheek in Hoevelaken, maar ook op het politiebureau aan de Havenstraat 5a in Nijkerk. Dit politiebureau is van maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Bereikbaar

Heeft u direct politienodig? Bel dan 112! Bijvoorbeeld wanneer iemands leven in gevaar is, u getuige bent van een misdrijf of een verdachte situatie. Wilt u de politie spreken, maar is er geen sprake van spoed, bel dan 0900-8844.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen