Na 36 jaar gaat zwembad ‘De Slag’ in Hoevelaken toch echt sluiten

Gerrit Meijers en Erna Nijenbrinks van Zwembad De Slag
Gerrit Meijers en Erna Nijenbrinks van Zwembad De Slag
Foto: Maureen van Goethem

Om het leed van de sluiting een beetje te verzachten organiseert het zwembadteam van de ‘De Slag’/SRO in de herfstvakantie de laatste maar wel een feestelijke zwemvierdaagse.

Er is een leuk programma samengesteld waarbij er voor iedereen, jong en oud, nog iets leuks te beleven is in zwembad De Slag.

Voor de Hoevelakense bevolking is de sluiting een bittere kwestie, vooral omdat zij, voordat het zwembad er stond, zelfs gedemonstreerd voor de bouw en meebetaald hebben aan de bouw van het zwembad.

Programma

Maandag 16 tot en met donderdag 19 oktober wordt de allerlaatste zwemvierdaagse gehouden. Er worden diverse extra’s georganiseerd, maar dat moet eigenlijk een verrassing blijven, maar er zal dagelijks een loterij gehouden worden met leuke prijzen voor jong en oud.

  • Maandagavond is de openingsavond, even lekker rustig op gang komen.
  • Dinsdagavond is het ‘Ladies Night’, waarbij de dames extra in het zonnetje worden gezet.
  • Woensdagavond is het de beurt aan de mannen tijdens ‘Mens Night’ ook met allerhande verrassingen.
  • Donderdagavond worden de kinderen extra verwend tijdens ‘Kids Night’ met een grabbelton, kleurwedstrijd en na 19:00 uur het uit je bol gaan tijdens de ‘Disco Zwem Party’.

Tijden

Kinderen t/m 13 jaar (Eventueel met papa, mama, oma, opa etc)

  • Maandag t/m Woensdag 18.00 tot 19.30
  • Donderdag 18.00 tot 19.00, 19.00 tot 20.00 kidsnight.

Volwassenen en oudere jeugd vanaf 14 jaar

  • Maandag t/m Woensdag 19.45 tot 20.45
  • Donderdag 20.15 tot 21.15

Tijdens de Zwemvierdaagse komen de avondactiviteiten vanaf 17.45 uur te vervallen, behalve het banenzwemmen. Dit kan tijdens de tijden van de zwemvierdaagse voor volwassenen.

Discozwemmen

Discozwemmen was en is altijd enorm populair bij bijvoorbeeld kinderfeestjes. Elke vrijdagavond wordt het zwembad omgetoverd tot een ware disco. De geluidsboxen staan op scherp en de vrolijk gekleurde lampen flitsen door het bad. Een bijzondere ervaring om al swingend en zingend je onder te dompelen in het zwembad.

Om de kinderen van ’toen’ (14 jaar en ouder) nog 1 keer de kans te geven, wordt er op zaterdag 21 oktober vanaf 20:00 uur nog één keer ouderwets discozwemmen met (oude) vrienden en vriendinnen georganiseerd. De prijs voor deze discoavond is € 7,50 inclusief een drankje met bitterballen in sportcafé De Slag.

Sponsors

Namens het voltallige team van Zwembad ‘De Slag’ worden alle sponsoren heel hartelijk bedankt, dit jaar en voor de zwemvierdaagse in de afgelopen 36 jaar, waaronder: Bloemtiek, De Register Makelaar, Banketbakkerij Toebast, Jumbo Hoevelaken, BFM Beautiful Feet & More, tankstation Tinq, Van Duinkerken, Keurslagerij Steltenpool, DHome, uitvaartzorg Wim van de Veen, catering De Ober, XS Arch, klusbedrijf Henk Kok, Sportcafe De Slag en tankstation Gulf.

 

 

Meer informatie over de laatste activiteiten op de website van Zwembad De Slag

Deelnamekosten € 12,50.

 

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen