Domicilie makelaars beantwoordt graag uw vragen

Foto: Domicilie

Regelmatig worden de makelaars van Domicilie door geïnteresseerde kopers benaderd met diverse vragen over het aan- en verkopen van een woning. Zo ook onderstaande vraag waar zij u graag antwoord op willen geven.

Word ik koper wanneer ik de vraagprijs bied?
Over deze vraag bestaan veel misverstanden. De vraagprijs van een woning is een uitnodiging tot het doen van een bod. Biedt u de vraagprijs, dan beslist de verkoper het bod al dan niet te aanvaarden. Bij het bieden van de vraagprijs loopt u dus de kans dat de verkoper (of zijn makelaar) een tegenbod zal doen, waardoor u een bedrag boven de vraagprijs zal moeten neertellen. In veruit de meeste gevallen is het dus aan te raden om onder de vraagprijs te bieden.

Domicilie, de actieve makelaardij in Nijkerk, kent als geen ander “het klappen van de zweep” als het op onderhandelen aankomt. Heeft u het huis van uw dromen gezien? Neem dan contact met Domicilie op. Zij begeleiden u graag tijdens het koopproces. Zij kunnen de woning beoordelen zonder ‘roze bril’, wijzen u op achterstallig onderhoud en hebben een gedegen kennis over de lokale woningmarkt. Zo kunt u er zeker van zijn dat u niet teveel betaalt voor uw nieuwe woning!

Ook aankoopplannen? Bel Domicilie voor een vrijblijvende afspraak: 033 – 2000181.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen