Zeven redenen om mee te doen aan de NVM Open Huizen Dag

Foto: Arjen Gerritsma

Op zaterdag 1 april wordt door de NVM weer een Open Huizen Dag georganiseerd.

Doel van de NVM Open Huizen Route is om laagdrempelig en uitnodigend de 105.000 deelnemende geïnteresseerden een woning naar keuze te laten zien. Waarom zou u als verkopende huiseigenaar meedoen?

Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiele woningzoekenden rond in uw plaats, wijk of straat. De Open Huizen Route wordt ondersteund door tal van marketingactiviteiten zoals radiospotjes, advertenties en vermeldingen op internet.

Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van oktober 2016, was 12 weken later 42% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 25% verkocht.

U bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.

Met deelname aan de Open Huizen Dag laat u aan kopers duidelijk zien hoe serieus u bent om de woning daadwerkelijk willen te verkopen.

Spring eruit ten opzichte van de concurrent. Een potentiële koper heeft keuze uit gemiddeld 6 woningen.

Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkomt u dat u meerdere keren uw woning op orde moet brengen.

U kunt na afloop zien hoe uw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunt u uw woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met uw Domicilie-makelaar bespreken.

Kosteloze deelname
Tijdens de Open Huizen Route kunt u tussen 11:00 en 15:00 kijkers verwachten. U leidt deze mensen zelf rond, maar hoeft geen professionele bezichtiging te geven. De kijker komt de sfeer van de woning proeven. Bij interesse maken wij een vervolgafspraak en verzorgen een gedetailleerde bezichtiging met deze gegadigde(n).

Bij Domicilie kunt u kosteloos deelnemen aan de Landelijke Open Huizen Route. Aanvullend kunt u kiezen voor extra promotie zoals een advertentie in magazine Woonvalley, het Open Huizen Dag promotiepakket of een TopPositie op Funda.

Reacties