Weldam Koks koken in “de Stoutenborg”

Foto:

Iedere eerste zondag van de maand verzorgen een aantal vrijwilligers een gezellige  middag in  “de Stoutenborg”. Deze middag wordt dan afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Onlangs hebben de Weldam koks, culinaire vrienden van tennisvereniging Weldam, een asperge diner verzorgd.

 Het 3-gangen diner bestond uit verse asperge soep, asperges met kaassaus, nieuwe aardappeltjes,  beenham en ei. Het nagerecht was vanille-ijs met slagroom en verse aardbeien. 
Albert Heijn Hoevelaken heeft de asperges ter beschikking gesteld. De koks trakteerden de aanwezigen op een glas witte wijn en zelf gerookte paling die gepresenteerd werd op een toastje voorafgaand aan het diner. De paling  werd ter plekke in  de binnentuin gerookt. 
De aanwezigen complimenteerden de koks na afloop en kijken terug op een geslaagde middag.
Foto: V.l.n.r. Frits Mulder, Leen Schonewille, Sjaak Frank, Peter de Vré, Henk Willemsen, Onno Maatman en Jan van Drent. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen