Lions diner voor Zonnebloem

Foto: nijkerk.nieuws.nl

Als onderdeel van de activiteiten van Lions Club Hoevelaken ter ondersteuning van de ZONNEBLOEM organisatie in Hoevelaken hebben de Lions afgelopen zaterdag een feestelijke maal georganiseerd voor de vrijwilligers en hun gasten in Dorpshuis “De Stuw”.

Tachtig personen hebben kunnen genieten van een heerlijk vier-gangen diner dat samen met Traiteur Gerard Steltenpool was samengesteld en waarbij de Lions ook hebben meegeholpen met de bereiding van verschillende gerechten. Ook voor het uitserveren van de maaltijd hebben de Lions zelf de handen ineengeslagen en dat op een professionele wijze verzorgd.

2016-03- 19 lions voor de zonnebloem 5
De avond werd opgeluisterd door het spontane optreden van het duo Ditje en Datje die optreden onder de naam “De Dotjes”. Zij zorgden voor veel hilariteit en hebben een geweldige bijdrage geleverd aan de gezelligheid en het welslagen van de avond.

Aan het einde van de avond bedankte de voorzitter van de Zonnebloem in Hoevelaken Jan Budding namens alle deelnemers de Lions voor de bijzonder gezellige en geslaagde dineravond. Hij wenste de Lions bovendien alle succes toe met het welslagen van de komende Asperges Festival activiteiten op 14 mei waarvan de netto opbrengst is bestemd voor de Zonebloem ter ondersteuning van de viering van hun 40 jarig bestaan in 2017.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen