Sinterklaas en pieten bezoeken /&entree

In Bibliotheek Nijkerk werd dinsdag rond lunchtijd een hele bijzondere bijeenkomst gehouden…

Sinterklaas met maar liefst drie van zijn pieten vereerden werknemers van /&entree met hun bezoek in de bibliotheek in Nijkerk. Sinterklaas was zeer verheugd bij de lancering van een nieuw dagbestedingsproject aanwezig te zijn.

Vanaf vandaag en dan elke dinsdag en woensdag tussen 12:00 en 13:00 uur gaan deelnemers van dagbesteding ‘De Heerenhoff’, onderdeel van ’s-Heerenloo, de lunch verzorgen in de bieb. ,,Verschillende deelnemers gaan twee dagen per week kantine draaien in de bieb’’, vertelt Anne Jose Schimmel van ‘Sigma’. ,,En vandaag hadden we de officiële aftrap.’’

De lunch stond vandaag in het teken van ‘Het Glazen Huys Nijkerk’. Iedere soep-eter werd een vrijwillige bijdrage gevraagd voor ‘Het Glazen Huys Nijkerk’. De lunch werd gesponsord door de Boni. Het bedrijf verzorgde de aankleding van de soep met stokbrood, boter en soepstengels.

Nadat de soep was genuttigd vond er nog enig vertier plaats, georganiseerd door Marloes van ‘Sigma’: een Christmas-song-quiz. De aanwezigen werden verzocht groepjes te maken. Er werden meerdere vragen gesteld over sinterklaas- en kerstliedjes. De groep met de meeste punten mocht een plaatje aanvragen bij ‘Het Glazen Huys’.

‘Sigma’ zal deze muziekkeuze aanstaande maandag 11 december overbrengen aan de DJ’s van ‘Het Glazen Huys Nijkerk’ op het Plein, evenals de opbrengst van deze heerlijke en verzorgde lunch.

Stichting Welzijn Ouderen Hoevelaken is onderdeel van Sigma en goed doel van ‘Het Glazen Huys Nijkerk 2017’.

Reacties

gallery
100207
In Bibliotheek Nijkerk werd dinsdag rond lunchtijd een hele bijzondere bijeenkomst gehouden… Sinterklaas met maar
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/100207/sinterklaas-en-pieten-bezoeken-entree/
2017-12-05T16:29:14+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2017/12/05161822/DSC_5061.jpg
Hoevelaken, Nieuws, Nijkerk