Dierenambulance kan blijven rijden

Foto:

De dierenambulance Nijkerk en omstreken verwacht nog deze week het contract met de gemeente Nijkerk te verlengen.

Dat zegt penningmeester Alfred de Wild tegen Wijnand Kooijmans in de Stad Nijkerk. Het besluit van de gemeenten Barneveld en Putten het contract met ingang van 1 januari 2018 stop te zetten heeft geen enkel nadelig gevolg voor Nijkerk. De dierenambulance Nijkerk blijft wel rijden, zowel in Putten als Barneveld. Beide gemeenten willen in zee gaan met een nieuw op te richten dierenambulane Putten-Barneveld. Volgens De Wild is dat een verlengstuk van de al bestaande dierenambulance Harderwijk-Ermelo.

Volgens beide gemeenten is de reden voor het opzeggen van het contract dat de Nijkerkse dierenambulance zich niet aan het contract heeft gehouden. De Wild: ,,Wij hebben onder meer Putten gevraagd aan te geven op welke punten wij de afspraken niet zijn nagekomen. Maar daar hebben we nooit antwoord op gekregen.” Zoals ook alle pogingen met burgemeester Henk Lambooij van de gemeente Putten in gesprek te komen zijn mislukt.

In Nijkerk is de gemeente tevreden, zo zegt De Wild. Daarom is hij ook verheugd met de contractverlenging die op stapel staat. ,,Ze mogen rekenen op onze inzet.”

bron: De Stad Nijkerk

Reacties

article
100228
De dierenambulance Nijkerk en omstreken verwacht nog deze week het contract met de gemeente Nijkerk
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/100228/dierenambulance-blijven-rijden/
2017-12-05T17:40:59+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2017/10/04210727/2017-10-04-dierenambulance.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Nieuws