We kunnen weer schaatsen

Vanaf vandaag is de ijsbaan weer open.\

De ijsbaan ligt dit jaar op het Plein van vandaag tot en met 6 januari 2018.

Gisterenavond was de opening. Voorzitter De Gooijer gaf aan dat er veel vrijwilligers mee doen maar dat ze nog wel wat meer mensen zouden kunnen gebruiken om wat het gemakkelijker rond te krijgen. Corin van den Hoogen deed een welkomstwoordje namens de catering.Die is dit jaar in handen van Old Niekark en Holland Events.

De opening werd net als voorafgaande jaren opgeluisterd werd door kunstrijdsters. Zij werden extra fraai uitgelicht door Showdesign.

Datzelfde Showdesign gaat ook voor een spectaculaire kleurrijke disco voor het Glazen Huys van licht en geluid voorzien. Die disco is vrijdagavond 15 december. De avond wordt mogelijk gemaakt doo ABZ Diervoeding.

ABZ Diervoeding nodigt de jeugd uit Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen uit voor een kleurrijke disco bij Nijkerk on Ice. Showdesign maakt er vrijdagavond 15 december (van 19.00 – 22.00 uur) een waar lichtspektakel van en laat de schaatsers zelf de playlist bepalen. De opbrengst van de disco gaat naar Het Glazen Huys Nijkerk.

Bij de entree van de ijsbaan ontvangen kinderen en jongeren die een kaartje )tegen de normale prijs) kopen voor de ijsdisco zelf ook gekleurd armbandje met een lampje. Op het ijs kunnen zij elk kwartier stemmen over het nummer dat zij willen horen. De dj roept steeds twee nieuwe plaatjes om die ook – met een bepaalde kleur – op een scherm verschijnen. De schaatsers kiezen door te schaatsen naar het gekleurde lichtvlak op de ijsbaan dat bij het nummer van hun keuze hoort. Zo bepalen de schaatsers zelf de playlist van de disco.

ABZ Diervoeding draagt Nijkerk een warm hart toe en wil graag iets doen voor de jeugd voor Nijkerk en voor de 9 goede doelen van Het Glazen Huys Nijkerk. Het bedrag dat de ijsdisco opbrengt, kan na afloop direct aan de dj’s in het Glazen Huys op Het Plein worden overhandigd. Het Glazen Huys Nijkerk zet zich van maandag 11 tot en met zaterdag 16 december in voor acht lokale goede doelen en 3FM Serious Request. Bedrijven, scholen en inwoners doen mee door in actie te komen of door plaatjes aan te vragen bij de dj’s. Kijk voor meer informatie op www.hetglazenhuysnijkerk.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen