Yogastudio Hoevelaken aan de Beauty Boulevard

Foto:

Sinds zaterdag 30 september 2017 is Hoevelaken een heuse Beauty Boulevard rijker op bedrijventerrein De Hogenbrink. Sinds begin december vindt u er ook een Yogastudio.

Down to earth

Sinds begin december heeft ‘Yogastudio Hoevelaken’ zich aangesloten bij deze succesvolle formule. Yogadocente Jacoliene van Burgsteden licht haar keuze toe. ‘’Ik geef nu lessen in basisschool De Spreng, maar wilde een eigen plek voor yoga in Hoevelaken.

Yoga is een trend, in grote steden schieten ze als paddenstoelen uit de grond. Zelf geef ik onder de naam ‘Shakti-Yoga’ Vinyasa flow lessen voor het loskomen van je gedachtestroom, ontwikkelen van je flexibiliteit en het versterken van je spierkracht’’.

Het is een dynamische vorm van yoga, niet zweverig, gewoon down to earth vertelt Jacoliene. ‘’Het maakt je los van de dagelijkse bezigheden en dat levert ontspanning op’’, besluit de Yogadocente, die haar lessen maandag- en dinsdagavond geeft.

KInderyoga

Er is ruimte te huur voor meerdere yogadocenten in Yogastudio Hoevelaken, neem hiervoor contact op met Jacoliene. Zo start in januari Anita van de Wakker met haar lessen onder de naam ‘Pilates/Yoga als basis’ en kinderyogabijkarin.nl gaat op woensdagmiddagen kinderyoga verzorgen. Zie ook yogastudiohoevelaken.nl.

Beauty Boulevard

Zes in beauty gespecialiseerde ondernemingen hebben zich op de Drs W. van Royenstraat 1a verenigd en versterken elkaar. Tot nu toe hebben zich aan deze Boulevard een kapsalon, een wimpersalon, een nagelstudio, een Permanente Make Up (PMU) studio, een schoonheidssalon en een massagepraktijk gevestigd.

bijdrage van Theo Zuurman

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen