Chelsea-shirt voor hooghoudkampioen Julian Buitenhuis

Foto:

Tijdens de actieweek van Het Glazen Huys Nijkerk liet Julian Buitenhuis zien dat hij een meester is in het hooghouden van een voetbal.

Roodbeen ‘alles voor kantoor’ overhandigde hem donderdagmiddag de prijs voor de challenge “Hou ‘m hoog” – een shirt van Chelsea FC – voor zijn record van 5.035 keer.

Voor 1 euro voor de goede doelen van Het Glazen Huys Nijkerk mocht iedereen die dat wilde in de week van 11 tot en met 16 december proberen een zo hoog mogelijke score neer te zetten in de challenge “Hou ‘m hoog”. Op de woensdagavond deden de jongens uit de JO-14 1 van Sparta Nijkerk dat al heel behoorlijk. Jasper slaagde erin de Van-Duinkerken-bal 265 keer hoog te houden. Dat record bleek de volgende dag eenvoudig te kloppen voor Veensche-Boys-speler Julian Buitenhuis. Zo’n drie kwartier was hij bezig om een niet te evenaren record neer te zetten: 5.035 keer.

Ondanks de clinic van voetbalschool De Bal de Baas (NSC) op zaterdagmorgen was er niemand die aan het record van Julian kon tippen. Sponsor Roodbeen (we love office) bestelde daarom een officieel voetbalshirt van de club van Julians keuze: Chelsea FC.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen