Enthousiasme voor verbouwing Emmaschool

De Koningin Emmaschool wordt verbouwd, leerkrachten en de Raad van Toezicht kwamen poolshoogte nemen en waren blij verrast.

De rondleiding werd verzorgd door Daan Onderwater, die uitlegde, dat de school zo transparant mogelijk moet worden. Daarom is er veel met glas gewerkt en met kleuren. Zo zijn de kleuren van de Koningin Emmaschool terug te vinden in de entree.

Met uitzondering van wat vertraging bij de dakdekkers loopt de verbouwing helemaal volgens schema. Onderwater verwacht dan ook, dat de school na de Pinkstervakantie – zoals gepland – in gebruik kan worden genomen.

Wethouder Aboyaakoub was net als de leerkrachten vol lof. Ze zag de school uitgroeien tot een volwaardige school “en dat is heel belangrijk voor ouders en kind”.

Tot de verhuizing krijgen de kinderen les aan de oude school aan de Bizetlaan. De school is één van de scholen van Educare. EduCare verzorgt speciaal onderwijs in Harderwijk en omgeving en is het bevoegd gezag van drie scholen voor Speciaal Basisonderwijs, waaronder die in Nijkerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen