Kerstwensen vervuld

Foto:

In de maand december konden de inwoners van Nijkerk en het winkelend publiek in het Winkelcentrum de Oosterpoort een Kerstwens invullen voor een dierbare, bekende of kennis.

Uit de ingeleverde formulieren zijn 3 wensen gekozen. Die konden gerealiseerd worden door de ondernemers van het Winkelcentrum. Daar werden afgelopen zaterdag de wensontvangers verrast door de wensgevers.

  • Mevrouw Van de Beek met haar dochtertje kreeg de wens van mevrouw Muyres en hebben een giftcard t.w.v. € 150,– overhandigd gekregen door VakantieXperts.
  • Mevrouw Van Ginkel met haar dochtertje kreeg de wens van mevrouw Bravenboer en heeft namens de Jumbo een boodschappenpakket overhandigd gekregen
  • Mevrouw Lensen kreeg de wens van mevrouw Hijwegen en heeft names de Jumbo een bosbloemen overhandigd gekregen en 2 giftcards voor 2 extra bossen.

Naast deze 3 wensen is er nog een wens mogelijk gemaakt door Mac Donalds. Een oma wilde graag een ker met haar 6 kleindochters naar de McDonalds. Dat gaat nu ook gebeuren..

Op de foto van links naar rechts: Mevrouw Van Ginkel met mevrouw Bravenboer, Mevrouw Lensen met mevrouw Hijwegen, Mevr. Van de Beek met mevrouw Muyres en Anita Wallet van VakantieXperts

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen