Ruime openingstijden Jaap van der Krolbad

Foto:

Nijkerkers krijgen de kans om mee te praten over de invulling van de ligweide bij het nieuwe Jaap van der Krol zwembad.

Deze toezegging tekende Wijnand Kooijmans (De Stad Nijkerk) op uit de mond van Maarten Frazer van Optisport tijdens de presentatie van de toekomstplannen aan raadsleden.

Bad Bloemendal

Bij de overname van Bad Bloemendal kwam Optisport er achter, dat de exploitant van het restaurant alle inventaris had mee genomen. Tot het bad dicht gaat bemensen Flevo en de duikvereniging het restaurant.

De Slag

De Lokale partij had zich erover verbaasd, dat alle toestellen in zwembad De Slag verdwenen waren. Volgens Optisport kwam dat door een onvolledige inventarislijst van voormalig exploitant SRO. Inmiddels zijn de ontbrekende toestellen opnieuw geplaatst.

Jaap van der Krol zwembad

De openingstijden zullen zo ruim mogelijk zijn. Kinderen krijgen bij aanmelding een schatkist waar de medailles die bij de zwemdiploma’s horen, kunnen worden opgeborgen. Daarnaast wordt gedacht aan discozwemmen met een dj, maar ook bewegingslessen voor senioren. Voor de invulling van de ligweide is budget beschikbaar. Frazer: ,,Wij kunnen er wel zelf toestellen neerzetten, maar als er niemand op af komt vinden wij dat zonde”.

bron: De Stad Nijkerk

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen