Vijfde Nijkerk Challenge komt er aan

Foto:

De Nijkerk Challenge wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door de samenwerkende gezondheidscentra Nijkerk.

De Challenge is een uitdaging die een groep mensen samen aangaat. De Challenge bestaat uit zes aaneengesloten dagen wandelen: maandag 27 augustus tot en met zaterdag 1 september. De afstanden worden met de deelnemers besproken tijdens de trainingsfase van ongeveer een half jaar (start feb/maart 2018).
Op zaterdag 1 september 2018 zullen de ‘challengers’ feestelijk over de finish gaan. De feestvreugde zal dit jaar extra groot zijn, omdat er op deze dag ook andere feestelijkheden in Nijkerk zijn. In 2017 ging dat zo.

Informatiebijeenkomst

Op di 6 februari 2018 vindt er een informatiebijeenkomst plaats over de voorbereidingen en de Challenge. Oud ‘challengers’ zullen daar enthousiast hun ervaringen delen. Afgelopen vier jaar hebben de deelnemers de voorbereiding en de challenge als zeer positief ervaren, veel deelnemers voelden zich veel fitter dan voorheen. Voor de deelnemers is aanmelden voor deze avond gewenst.

Aanmelden

Mensen die thuis geen uitnodigingsbrief voor deze avond en de challenge hebben ontvangen van de huisartsen van de Gezondheidscentra Nijkerk en interesse hebben om naar de informatie-avond op 6 februari te komen, kunnen een mail sturen naar [email protected] of contact opnemen met de receptie van gezondheidscentrum De Nije Veste 033-721 05 00 of de receptie van gezondheidscentrum Corlaer 033-721 04 00. (Om deel te kunnen nemen aan de Challenge zullen zij gevraagd worden om even contact te zoeken met hun huisarts bij de gezondheidscentra Nijkerk.)

Deelnemers aan de challenge hoeven geen ervaring te hebben met wandelen of sporten. De voorbereidingen vinden plaats onder begeleiding van fysiotherapeuten, praktijkondersteuners, podotherapeuten, diƫtisten en huisartsen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen