Waar zijn de toestellen in “De Slag” gebleven?

Foto: nijkerk.nieuws.nl

Ries van Elteren (De Lokale Partij) had opheldering aan het college gevraagd over de verdwenen toestellen in zwembad De Slag na de overdracht aan Optisport.

Het college antwoordt: “SRO heeft deze toestellen ‘meegenomen’ voorafgaand aan de overdracht van de accommodaties en exploitatie. Deze toestellen zijn niet vooraf door SRO vermeld op de ‘activalijst’ (over te nemen inrichting en inventaris). Tijdens de overdracht waren enkele zaken in De Slag nog niet voldoende op orde (opruimwerk voor SRO). Er is op dat moment niet specifiek gecontroleerd op de rolstoel. Er is uitgegaan van goede trouw m.b.t. de tot het zwembad De slag behorende inrichting en inventaris, helaas blijken de rolstoel en oefentoestellen dus niet achtergelaten / overgedragen te zijn aan Optisport. Overigens ziin over de restwerkzaamheden goede afspraken gemaakt, deze worden per ommegaande afgerond door SRO.”

Vooral een rolstoel werd gemist, maar die heeft Optisport er nu neergezet. Gemeente en Optisport hebben nu afgesproken, dat zij alert zijn op meldingen van zwembadbezoekers over nog missende inventaris. In overleg met de gemeente wordt dan op gepaste wijze actie ondernomen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen