Maatschappelijke activiteiten in Wulfshoeve

Foto: rechtenvrij

Sinds mei 2017 zit het Gebiedsteam Paasbos in de Wulfshoeve.

Elke week hebben zij een spreekuur op woensdagmiddag tussen 14.00 – 16.00 uur. Iedereen kan dan binnenlopen met zijn of haar ondersteuningsvraag. Hiermee heeft de Wulfshoeve een andere functie gekregen. De Wulfshoeve is er voor alle inwoners van Paasbos. Maar er worden nu geen feesten meer gegeven.

Wel zijn er mogelijkheden voor maatschappelijke activiteiten van en door inwoners. En dit geldt dus voor iedereen, van jong tot ouder en dit kan op verschillende tijden en dagen.

Andere bestemming

de Wulfshoeve kan dus worden gebruikt door verschillende groepen en (maatschappelijke) organisaties of initiatieven. Voorwaarde is wel dat de activiteit een maatschappelijk karakter heeft. Dit kan dus een workshop zijn, een leuke activiteit, een bijeenkomst of een training. Afhankelijk van de vraag wordt er samen gekeken naar de mogelijkheden.

Gebiedsteam Paasbos

De medewerkers van het Gebiedsteam Paasbos bieden, onder andere in de wijk Paasbos, ondersteuning en kortdurende begeleiding aan alle inwoners. Zij denken met hen mee en gaan samen op zoek naar de oplossing van de vraag of het probleem. Wilt u contact met de gebiedsteams dan kunt u bellen met het algemene telefoonnummer 14 033 of een e-mail sturen naar [email protected].

9 februari heropening

Op vrijdag 9 februari zal wethouder Nadya Aboyaakoub de Wulfshoeve formeel openen. Iedereen kan tussen 15.00 – 17.00 uur een kijkje nemen en informatie ophalen en brengen. Het adres van de Wulfshoeve is Moorselaar 69 in Nijkerk.

Dit is een mooi moment om elkaar te ontmoeten, wijkbewoners en het gebiedsteam. Met elkaar de verbinding zoeken en om van de inwoners van de wijk te horen waar zij persoonlijk en/ of de wijk behoefte aan heeft. Maar ook wat zij mogelijk zelf kunnen bijdragen aan maatschappelijke activiteiten voor de inwoners van de wijk Paasbos.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen