Grappige actie bakkerij Toebast

Foto:

Bakkerij Toebast voorziet in een ludiek actie alle auto’s van een ijskrabber en een gratis Vikorn-brood.

De krabbers worden opgehaald

Het plan lag al een tijd in de (r)ijs)kast maar het wilde maar niet gaan vriezen. “Eindelijk vorst”, dacht Dennis Toebast toen hij vorige week naar het weerbericht keek. In de nacht van dinsdag op woensdag heeft hij (bijna) alle auto’s die in Hoevelaken buiten geparkeerd stonden voorzien van een ijskabber en een bon om een gratis halfje Vikorn Vitaminebrood op te halen in de winkel aan de Westerdorpsstraat 8.

“Ik vind het gewoon leuk om eens wat anders te doen voor de inwoners van Hoevelaken in plaats van een standaard advertentie. En dit leek ons wel mooie manier om eens een “cadeautje” weg te geven. Iedereen die de bon onder de ruitenwisser heeft gevonden, heeft de kans om die tot en met zaterdag 17 februari in te leveren voor een heerlijk vers ambachtelijk Vikornbrood.
En de krabber is superhandig om ramen schoon te krabben. Ik denk dat alle bakkers in Nederland wel zo’n krabber in de auto hebben liggen en nu ook heel Hoevelaken.”

Vikorn Vitaminebrood is in eerste instantie een heerlijk mals, smakelijk en ambachtelijk meergranenbrood. Daarnaast bevat Vikorn ook extra vitamines en mineralen. Vikorn bevat de vitamines B1, B2, B12 en ijzer toegevoegd. Kortom, een heerlijk meergranenbrood, vol van smaak en vol met bouwstoffen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen