Sjors Sportief en Sjors Creatief komen hierheen

Foto:

In 2018 wordt Sjors Sportief en Sjors Creatief geïntroduceerd in de gemeente Nijkerk.

Sjors Sportief en Sjors Creatief is een landelijk sport- en cultuur stimuleringsproject om kinderen kennis te laten maken met verschillende sport en cultuur aanbieders.

Elke sport en cultuur vereniging heeft de mogelijkheid gehad zich aan te melden waarna alles is gebundeld in een Sjors boekje die in de week voor de voorjaarsvakantie wordt aangeboden aan alle kinderen in Nijkerk. In het boekje staan allerlei leuke clinics/trainingen waar kinderen zich voor kunnen inschrijven.

Veel aanbieders meldden zich

De inschrijving is inmiddels gesloten. Er hebben zich 41 sport- en cultuur aanbieders aangemeld! De vervolgstap is nu het produceren van het boekje en verspreiden onder de scholen. Op 21 februari is de uitreiking van het eerste Sjors Sportief en Creatief boekje, en daarmee dus de ‘aftrap’.

Vanaf dan kunnen de kinderen zich gaan inschrijven en meedoen aan de clinics! Nijkerk Sportief en Gezond zorgt voor de introductie van Sjors Sportief en Creatief in de gemeente Nijkerk met als doelstelling zoveel mogelijk kinderen te laten deelnemen aan sport- en cultuur activiteiten.

Voor meer vragen over dit project kun je terecht bij Lara Kreikamp ([email protected]) of Tessel Kok ([email protected])

Reacties

article
104007
In 2018 wordt Sjors Sportief en Sjors Creatief geïntroduceerd in de gemeente Nijkerk. Sjors Sportief
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/104007/sjors-sportief-en-sjors-creatief-komen-hierheen/
2018-02-12T11:23:53+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/02/12112300/2018-02-12-sjors.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Nieuws