Zwembad in mei open

Foto:

Niet het materiaal, maar de beschikbaarheid van bouwvakkers is het probleem.

Er waren de afgelopen periode meer knelpunten. De slechte weersomstandigheden in december en januari hebben onwerkbare dagen
opgeleverd, waardoor het gebouw twee weken later dan gepland vanaf begin februari voldoende wind- en waterdicht kon worden afgewerkt. Verder heeft de beperkte beschikbaarheid van tegelzetters tot gevolg dat de zwemzalen en kleedruimtes later dan gepland afgewerkt en ingericht kunnen worden. De hoofdleidingen voor de nutsvoorzieningen (gas en water) zijn eind 2017 aangelegd, maar de aansluiting nog niet. dat komt omdat de onderaannemer zijn afspraken niet is nagekomen.

Van oplevering naar in gebruikname

Na de oplevering van het zwembad in april wordt nog een proces ter voorbereiding op de opening van het nieuwe zwembad doorlopen. Dan moet er nog gekeurd en schoon gemaakt worden  Als dat allemaal klopt, wordt het zwembad opgeleverd aan de gemeente en doe moet het gebouw weer overdragen aan Optisport. Optisport moet het bad verder inrichten met het meubilair in de horecaruimte, de inrichting van de personeelsruimtes en de plaatsing en installatie van de ICTvoorzieningen.
Optisport is verantwoordelijk voor een goede overgang van het personeel en de verenigingen die gebruik gaan maken van het nieuwe zwembad. dat zal ergens in mei zijn.

Dossier: Zwembad

Reacties

article
104070
Niet het materiaal, maar de beschikbaarheid van bouwvakkers is het probleem. Er waren de afgelopen
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/104070/zwembad-mei-open/
2018-02-13T16:50:49+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/01/16154405/2018-01-16-zwembad.jpg
zwembad
Nieuws