De lokale Partij start verkiezingscampagne op Valentijnsdag

Foto:

Afgelopen week heeft Patricia van Loozen als lijsttrekker voor De Lokale Partij de aftrap gegeven voor de campagne van haar partij voor de gemeenteraadsverkiezingen.

De kandidaat raadsleden kwamen op de dag van de liefde bij elkaar om de nieuwe verkiezingsoutfit te passen. Van Loozen sprak van een zeer gemotiveerd team, dat klaar is om aan de bevolking van Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen te vertellen over de standpunten van De Lokale Partij.

Ook memoreerde ze het feit dat ze die dag een kaart had ontvangen met een groot hart. Op de achterkant van de kaart stonden de lokale thema’s voor Nijkerk. Een zelfde speciale kaart is er ontwikkeld voor Nijkerkerveen en Hoevelaken.

Van Loozen vertelde, dat het verkiezingsprogramma op de kernen is geschreven en dat er dus duidelijke punten voor Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen in te vinden zijn. De campagne zal zeker niet onopgemerkt blijven, onthulde ze. De inwoners zullen weten dat er maar één lokale partij is. Ze gaf aan dat de partijleden veel de wijken ingaan om te discussiëren met de inwoners.

Ze hoopt dat het opkomst percentage hoger zal zijn dan bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen. Toen was het opkomstpercentage 57,74% . Dat was laag ten opzichte van de omliggende gemeenten

Dossier: Verkiezingen
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen