Apostolisch Genootschap draagt steekje bij aan NLdoet

Foto:

Op zaterdag 10 maart organiseert het Oranje Fonds voor de 14e keer NLdoet en de Droomdekentjesmakers uit Nijkerkerveen doen weer mee.

Zij maken dekentjes voor kinderen met een chronische of levensbedreigende ziekte, een handicap, trauma of verlies. NLdoet is voor iedereen de ideale gelegenheid om mee te doen.

‘Onder je eigen Droomdekentje ben je op het fijnste plekje dat je maar kunt dromen. Ieder kind verdient zo’n plek’. Er zijn veel dekentjes nodig en daarom gaat het Apostolisch Genootschap aan de Schoolstraat 12 aan de slag. Tijdens NLdoet worden met behulp van de naaimachine, naald en draad, breipennen en haaknaald zoveel mogelijk dekentjes gemaakt.

Hoewel de groep voor deze activiteit die dag helaas al vol zit, is iedereen van harte welkom even langs te komen om een steekje bij te dragen of even te kijken. Geen gelegenheid om tijdens NLdoet te komen kijken of na 10 maart enthousiast geworden? Dan kun je om de week op maandagavond in Nijkerkerveen ook een keer aanschuiven en met de vaste groep meewerken.

De vrijwilligers van Stichting De Regenboogboom zullen ervoor zorgen dat de dekentjes bij kinderen komen die het hard nodig hebben. Iedere deken wordt geregistreerd en gefotografeerd om kinderen de kans te geven een deken te kiezen die bij hun past.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen