“Heel Nijkerk stopt” nog niet afgeblazen

Foto:

In navolging op ons bericht over het al dan niet doorgaan “Heel Nijkerk stopt” hebben de gezondheidscentra dit bericht op hun website gezet.

“De cursus ‘Ik stop Ermee’ is in de uitzending van Nieuwsuur van 1 maart negatief in het nieuws gekomen. Het blijkt dat de geclaimde percentage stoppers door de stichting “Ik stop ermee” niet hard gemaakt kan worden en dat de resultaten te rooskleurig weergegeven worden waardoor sprak is van misleiding en valse voorlichting

Wij zijn pijnlijk verrast door het feit dat deze stichting in een negatief daglicht is komen te staan en betreuren dit ten zeerste. Na intern beraad hebben wij besloten om ons van deze organisatie en cursus te distantiëren en deze niet meer promoten of aan te bevelen.

De cursus ‘Ik stop ermee’ staat op 8 maart 2018 gepland in vergader- en congrescentrum de Schakel te Nijkerk. Het is aan ieder zelf te bepalen of men naar aanleiding van de recente ontwikkelingen wel of niet meedoen wil doen aan deze cursus.

Mocht u naar aanleiding van de berichtgeving vragen hebben over de cursus ‘Ik Stop Ermee’ op 8 maart 2018 dan verwijzen we u naar de Stichting zelf. Ook verwijzen wij u naar de uitzending van Nieuwsuur over dit onderwerp.

Heeft u vragen voor ons: neemt u dan contact op met onze receptie: 033-7210500 of stuurt u een e-mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen