Inschrijven Drakenbootrace gestart

Foto: Arjen Gerritsma

Het is weer zover. Inschrijven voor de 6de editie van de Drakenbootrace Nijkerk kan vanaf nu.

Stichting Drakenbootrace Nijkerk organiseert op zaterdagmiddag 22 september 2018 (vanaf 12.00 uur) de zesde editie van de Drakenbootrace in Nijkerk. Dit jaar zal de race plaatsvinden bij jachthaven de Zuidwal.

De deelnamekosten zijn dit jaar verlaagd. Een bedrijfsteam kan meedoen voor 300 euro. Andere teams kunnen voor 100 euro de boot in. Een team bestaat uit negen mensen; acht roeiers en een trommelaar. De organisatie levert een professionele stuurman. Er is ruimte voor zo’n 30 teams.

Ook dit jaar zijn er weer volop trainingsmogelijkheden voor deelnemende teams. Vanaf mei kunnen deelnemers gratis trainen met de drakenboten bij jachthaven De Zuidwal. Trainen voor de race is niet verplicht maar wel aan te raden. Het verhoogt niet alleen de teamspirit maar het is gebleken dat de trainingsavonden vaak erg gezellig zijn. De trainingsavonden worden verzorgd door de drakenbootstuurmannen en vrouwen van De Zuidwal.

Teamspirit, competitie, buitenlucht en water! Doe mee aan de ultieme krachtmeting; de Alfa Drakenbootrace Nijkerk. Verzamel je vrienden, buren of collega’s! Stel een team samen (8 roeiers en 1 trommelaar) en meld je team aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen