30 jaar Restaurant de Dolle Joncker

Foto:

Een 4-gangen menu voor een actieprijs van 30 Euro, diverse aanbiedingen en like deel en winacties.

Op 9 maart is het precies 30 jaar geleden dat Restaurant de Dolle Joncker haar deuren voor het eerst opende en daar wordt dit jaar volop aandacht aan gegeven.

Begonnen als Vlaams spijshuis met vader Wouter aan de kachel en doorontwikkeld tot veelzijdig restaurant met internationale keuken met zoon Martijn aan het roer. In 2006 heeft Martijn van Essen het restaurant overgenomen van zijn ouders. Dat beteken, dat dit jaar ook het 12,5 jarig ondernemersjubileum gevierd kan gaan worden.
En de Dolle Joncker is nog lang niet klaar; de nieuwe kaart is al zowat weer klaar. Voorbereidingen voor de haringdag worden weer getroffen en zijn er plannen om de Staminee (de aparte zaal) en de keuken aan te gaan pakken.

Ook zou Martijn graag een boekwerk willen samenstellen van 30 jaar de Dolle Joncker. “Zelf hebben wij uiteraard in de loop der jaren aardig wat foto materiaal verzameld, maar het lijkt me juist leuk om in contact te komen met gasten die hier een speciaal moment hebben beleefd. Het liefst natuurlijk mensen die daar nog een leuke foto’s of ander materiaal van hebben”, aldus Martijn.

Mocht u iets willen delen, dan kan dat via [email protected]. U kunt natuurlijk ook gewoon even binnen lopen bij het restaurant

Dit is een advertorial

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen