Sponsoravond Corlaer Cycling druk bezocht

Foto:

AMERSFOORT – Afgelopen donderdagavond organiseerde team Corlaer Cycling van het Corlaer College een sponsoravond georganiseerd in het Meander Medisch centrum.

De sponsoravond was voor de sponsoren van Corlaer Cycling en geïnteresseerden konden een kaartje kopen om te luisteren naar drie sprekers: Gerco Pastoor, Maarten Tjallingii en Ger van Olden. De avond begon met een inloop bij het auditorium van het ziekenhuis.  Voorzien van een programmaboekje en een flesje water ging men er eens goed voorzitten om te luisteren naar de drie sprekers.

De eerste, Gerco Pastoor vertelde over zijn weg naar de top. Hij begon bij zijn wielercarriere bij Corlaer Cycling. Dat motiveerde hem om bij een club te gaan, eerst bij Wielervereniging Eemland, later bij Groot Amsterdam. Daar werd hij gevraagd door het professionele Delta Rotterdam. Hij vertelde over zijn weg naar Delta Rotterdam en hoe Corlaer cycling hem heeft geïnspireerd.

Ger van Olden is teamarts bij team Lotto Jumbo. Hij gaf een presentatie met foto’s over hoe hij de grote rondes beleeft. Hij vertelde over blessures, die renners kunnen oplopen en hoe die moeten worden behandeld. Maar ook bij een grote valpartij hoe hij over de andere renners heen moet lopen om bij zijn eigen ploeg te komen.

Het slot was voor Maarten Tjallingii. Zijn presentatie ging over waar hij zijn motivatie vandaan haalde bij het fietsen en hoe hij bij het wielrennen kwam. Nadat hij gestopt was, werd hij mental coach. Hij liet zijn toehoorders zien waar je je doelen moet stellen en waar je energie vandaan kunt halen. Het was een inspirerende speech en een mooie afsluiting van de avond.

bijdrage van Alexander Ridderikhoff 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen