Sportschool De Welness groter en krachtiger

Foto:

Health & Sportcenter De Welness heeft haar assortiment flink uitgebreid.

Een gloednieuwe extra zaal met nieuwe apparatuur, voor krachttraining en personal trainingen, maakt het sporten nu nog leuker en afwisselender aldus eigenaar Martijn Jansen links op de foto.

‘’Naast effectieve en functionele lessen zoals TRX, rug-TRX, Circuit training, Kick2beFit, Pilates et cetera kunnen we nu de sporters meer krachttraining (weerstandstandstraining) aanbieden. Krachttraining is een belangrijk onderdeel bij de vele doelen die sporters zichzelf stellen. Afvallen, aankomen, spierversterkende en revalidatie oefeningen zijn enkele veelvoorkomende voorbeelden hiervan” aldus Martijn Jansen. “Een scala aan mogelijkheden met de nieuwe ruimte en moderne apparatuur, maakt het sporten nu nog leuker en afwisselender, waardoor persoonlijke doelen makkelijker bereikt kunnen worden dit alles met onze alom bekende persoonlijke begeleiding’’, vertelt Jansen.

‘’Sportschool De Welness is gericht op effectief sporten en gezelligheid. De uitbreiding van het assortiment is dan ook voor iedereen bedoeld. Veel mensen denken bij een sportschool nog steeds aan bodybuilders of super atleten. Wij zijn het bewijs dat niet iedere sportschool zo hoeft te zijn. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn, de leden van de Welness zijn dan ook erg divers; van jong tot oud, van beginners tot gevorderden. Dat maakt de sportschool laagdrempelig, gezellig en motiverend’’, besluit Martijn Jansen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen