Baggelaar barstensvol voor Concordia

Foto:

Het jubileumconcert van Concordia was een gratis feestje.

De zaal zal helemaal vol en er werd een programma gepresenteerd, dat uit veel verschillende muziekstukken bestond die de afgelopen jaren bij Concordia gespeeld zijn. Daaronder marsen van lang geleden, moderne popmuziek, filmmuziek en nummers die bij de spelende leden als favoriet werden aangewezen.

Zowel het fanfareorkest als de malletband namen de bezoekers meenemen op een muzikale reis door de tijd. Concordia wilde de bezoekers daarmee een beeld geven van wat er al die jaren op het repertoire heeft gestaan en hoe zich dat ontwikkeld heeft. Opmerkelijk gegeven is dat één van de muzikanten, Ab Walet, 87 jaar en lid vanaf de oprichting, nog steeds meespeelt. De  majorettes van Michel en Dennis Bosch traden in hun nieuwe trainingspakken op.. Het publiek deed mee tijdens een quiz.

Enkele jubilarissen werden gehuldigd en er waren cadeau’s. Twee muziekstukken werden aangeboden door een Nijkerkse muziekvereniging. Meker tuinen gaf 10 euro voor elk jaar dat de muziekvereniging bestaat. De gemeente werd vertegenwoordigd door wethouder Patricia van Loozen

De vereniging is op zoek naar nieuwe muzikanten, dus kregen de bezoekers een fraaie flyer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen