Motortoerseizoen 2018 van start

Foto: Henk Karelsen

Na de winterkou en de daarmee gepaard gaande ongemakken zoals gladde wegen, staat motorrijdend Nederland nu klaar voor een nieuw seizoen.

Als opening daarvan organiseert motorclub STIMON op zaterdag 24 maart de Warmdraaitoertocht met als belangrijk aanvullend onderdeel het steunen van een goed doel.

Motorrijders kunnen zich op zaterdag 24 maart tussen 09:00 en 10:30 uur melden bij Motorhuis de Valkenier in Barneveld voor deelname aan deze 125 km lange toertocht. Hieraan zijn overigens geen inschrijfkostenkosten verbonden!! In plaats daarvan kan een, overigens geheel vrijwillige, bijdrage worden gedeponeerd in een aanwezige collectebus. De volledige opbrengst gaat naar Wheels4freedom, een organisatie die met gebruik van motoren met zijspan rolstoel gebonden mensen wil laten genieten van motorrijden. Alle betrokken vanuit deze organisatie zijn enthousiast motorrijder en hebben een achtergrond in de zorg.

Deelnemers aan de Warmdraaitoertocht kunnen onder leiding van een toerleider vertrekken om 09:45 uur en om 10:45 uur. Wel onder de voorwaarde dat er voldoende deelnemers zijn voor beide tijdstippen. De toerrit over de mooiste binnenwegen wordt onderweg onderbroken voor een koffiestop. De daar genoten consumpties zijn wel voor eigen rekening, de rit eindigt bij Doornekamp Motorsport in Hoevelaken.

Een gratis motorrit, de mogelijkheid om een goed doel te steunen en twee medewerkende motorzaken. Niets staat meer een succesvolle opening van het toerseizoen in de weg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen