Afdeling Sign en GT Reclame bundelen krachten

Theo Huijbreghts (l)
Theo Huijbreghts (l)
Foto:

GT Reclame uit Amersfoort) en Afdeling Sign (aan de Amerfoortseweg) gaan samen verder onder de naam GT Reclame.

Hierdoor ontstaat voor beide bedrijven de mogelijkheid om productaanbod, netwerk, diensten, mankracht en kwaliteit verder uit te breiden.

Overname bundelt krachten en biedt groeikansen

De Nederlandse economie zit flink in de lift, in 2018 is er volgens het CPB een groei van maar liefst 2,5% voorspeld. Een goed moment om de handen ineen te slaan, aldus Theo Huijbreghts. ‘Ook wij merken dat de economie aantrekt en er weer budget vrij komt voor reclamebelettering en signing. Met de samenwerking kunnen wij kennis en expertise bundelen om zo de klant optimaal te kunnen voorzien van effectieve en kwalitatieve signing.’

Edward Ebbers van GT Reclame vult aan: ‘De samenwerking met Afdeling Sign past volledig bij onze groeiambities. Door het bundelen van krachten kunnen we onze klanten nog beter bedienen en ons marktaandeel uitbouwen.’

Over beide bedrijven

Afdeling Sign
Afdeling Sign is het flexibele bureau voor creatieve en effectieve signing. Het bureau is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van opvallende reclame signing en promotiematerialen.

Over GT Reclame
GT Reclame heeft zich ontwikkeld als full-servicepartner voor [on]verlichte binnen- & buitenreclame, voertuig- & materieelreclame, lichtreclame en presentatie- & promotiesystemen.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen