Boodschappen doen en een fantastisch aspergepakket winnen

Foto: Arjen Gerritsma

Wie tussen 30 april en 10 mei boodschappen doet in het centrum van Hoevelaken maakt kans op een heerlijke zelfgemaakte aspergemaaltijd.

In samenwerking met de Lions Club Hoevelaken geven de ondernemers van HartjeHoevelaken twintig complete aspergepakketten  weg.Een originele traktatie voor moederdag!

Meedoen is heel eenvoudig. Op elke kassabon die je ontvangt bij een aankoop in een van de winkels in HartjeHoevelaken noteer je je naam, telefoonnummer en emailadres. De bon lever je in bij een van de spaarbussen bij Jumbo, Albert Heijn, Steltenpool en Duo Duo. Uit alle ingeleverde bonnen worden twintig winnaars getrokken. Die kunnen op 12 mei, de dag voor moederdag, tussen 9.00 en 16.00 uur hun aspergepakket ophalen tijdens het Asperges Festival op de Brink.

Met het aspergepakket kun je je moeder trakteren op een fantastische maaltijd. In elk pakket zit:

1,5 kg AA kwaliteit asperges250 gram boeren beenhamEen doosje met 6 biologische eieren1 fles heerlijke frisse en smaakvolle Beblenheim Pinot Blanc, bij uitstek geschikt voor een aspergemaaltijd, maar ook zeer geschikt als een lekkere drinkwijn op een warme zomeravond!Speciale saus ter aanvulling van de aspergemaaltijdDiverse lekkere aspergerecepten

De aspergeactie vindt elk jaar plaats in HartjeHoevelaken in het kader van het Asperges Festival, dat de Lions Club Hoevelaken de dag voor moederdag organiseert.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen