Buijtenhuis viert 80-jarig jubileum

Foto:

80 jaar geleden werden de eerste sporen gezet van Buijtenhuis Nijkerk B.V. Dit is een feestje waard!

In 1938 ging Willem Waaijenberg met een dorsmachine aan de slag voor boeren in de omgeving van Nijkerk. Hiermee werd de grondslag gelegd voor één van de oudste loonbedrijven van de Veluwe. In 1974 is het bedrijf overgenomen door Kees en Beppie Buijtenhuis en vanaf 2011 zetten zonen Arjan en Robert en dochter Carola – samen met een gemotiveerd team van gekwalificeerde vakmensen – het succes van hun ouders onverminderd door.

Het bedrijf is uitgegroeid tot een professionele onderneming, dat zich richt op bouw- infra- en waterprojecten én het verhuren van verreikers, grondverzetmachines en onkruidbestrijdingsmachines. Vele ambitieuze projecten verder zet Buijtenhuis zich nog iedere dag in voor een brede klantenkring.

Van persoonlijke rondleiding tot stroopwafels

Iedereen is zaterdag 23 juni hartelijk welkom tijdens het Open huis. Buijtenhuis stelt haar bedrijf open om een kijkje te nemen op het terrein. Geïnteresseerden kunnen de flinke verhuurvloot van onder andere verreikers van dichtbij bewonderen onder het genot van een hapje en drankje. Voor de kids is een leuke speurtocht op touw gezet mét een verrassing. Verder is er een groot springkussen, minikraantjes, een limonadekoe en een stroopwafelkraam. Kijk voor de details van de open dag in onze agenda.

Erben Wennemars

De aftrap voor het 80-jarig jubileum is op vrijdag 22 juni met een besloten bijeenkomst voor relaties, klanten en medewerkers. Erben Wennemars, meervoudig wereldkampioen schaatsen, is hierbij speciale gast.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen