Auto rijd talud af bij afrit 9

Op de Afrit van de A28 bij Nijkerk is donderdagochtend een personenauto van een talud gereden.

De personenauto kwam uit de richting van Putten en reed de Afrit naar Nijkerk op. Hier bij verloor de automobilist door nog onbekende oorzaak zijn macht over het stuur. In eerste instantie werd de brandweer van Nijkerk ter plaatse gevraagd omdat de inzittende mogelijk bekneld zouden hebben gezeten. Dit bleek eenmaal ter plaatse niet zo te wezen. Niemand raakte gewond. een Berger heeft de auto geborgen.
Op de Afrit van de A28 bij Nijkerk is donderdagochtend een personenauto van een talud gereden. De personenauto kwam uit de richting van Putten en reed de Afrit naar Nijkerk op. Hier bij verloor de automobilist door nog onbekende oorzaak zijn macht over het stuur. In eerste instantie werd de brandweer van Nijkerk ter plaatse gevraagd omdat de inzittende mogelijk bekneld zouden hebben gezeten. Dit bleek eenmaal ter plaatse niet zo te wezen. Niemand raakte gewond. een Berger heeft de auto geborgen.
Foto:

Op de Afrit van de A28 bij Nijkerk is donderdagochtend een personenauto van een talud gereden.

De personenauto kwam uit de richting Putten en reed de afrit naar Nijkerk op. Hier bij verloor de automobilist door nog onbekende oorzaak zijn macht over het stuur. In eerste instantie werd de brandweer ter plaatse opgeroepen, omdat de inzittende mogelijk bekneld zou zitten. Dat viel mee. Niemand raakte gewond. een berger heeft de auto geborgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen