Sociaaldomeinraad is “CDA-held van de maand”

Foto:

Onlangs hebben een aantal CDA-fractieleden een bezoek gebracht aan de Sociaaldomeinraad.

Het CDA wilde graag horen wat er speelt en waar de raad op dit moment mee bezig is.

De Sociaaldomeinraad geeft gevraagd en ongevraagd advies over heel veel plannen en vraagstukken op het sociale vlak. Deze adviezen leggen ze voor aan het college van burgemeester en wethouders en aan de gemeenteraad.

Trudy Doornhof: “Wij mogen trots zijn op onze Sociaaldomeinraad. Het CDA vindt de kijk van deze groep mensen op de taken van onze gemeente op het sociale vlak enorm belangrijk. Dit is één van de redenen dat we regelmatig bij hun overleg aanschuiven. De Sociaaldomeinraad houdt de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders scherp als het gaat om het sociale gezicht van de gemeente Nijkerk”.

Evert Wulfsen, voorzitter van de Sociaaldomeinraad: “Wij vinden het belangrijk dat dit gebeurt maar worstelen wel met onze rol. Niet alleen onze rol in de toekomst houdt ons bezig, maar ook vraagstukken rondom personen met verward gedrag en de ontwikkeling van de gebiedsteams hebben volop onze aandacht.
Verder zijn we op zoek naar mensen die ons komen versterken. Door alle nieuwe taken van de gemeente komt er veel op ons af”.

Pam van de Weijer: “Goed om te horen hoe een raad als deze richting kan geven aan sociale vraagstukken binnen onze gemeente. Ik heb bewondering voor de deelnemers die vrijwillig hun tijd en energie inzetten om onze gemeente een sociaal gezicht te geven en dat vast te houden.”

Voor al het goede werk wat de Sociaaldomeinraad al heeft gedaan heeft het CDA ze tot “held van de maand” uitgeroepen.

Reacties

article
112416
Onlangs hebben een aantal CDA-fractieleden een bezoek gebracht aan de Sociaaldomeinraad. Het CDA wilde graag
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/112416/112416/
2018-07-05T18:17:38+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/07/05181655/2018-07-05-cda-sociaaldomeinraad-4.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Nieuws