Kantoor Arla Foods vernieuwd

Foto:

Gisteren opende Arla Foods  de deuren van haar verbouwde kantoor aan de Nijverheidsstraat.

Zowel van binnen als rondom is het pand aangepakt en toekomstbestendig gemaakt. Dat is niet alleen prettig voor het straatbeeld, maar ook voor (potentiële) medewerkers en klanten.

Aanleiding van de verbouwing van het kantoorpand van de afdeling Commercie is de groei van het bedrijf. “Arla Foods groeit uit haar voegen. Daarom is een nieuwe, flexibele manier van werken nodig waarbij we niet kijken naar de aanwezigheid van collega’s maar naar de output die geleverd wordt. Eén van de gevolgen hiervan is dat medewerkers niet meer op vaste plekken en vaste tijden werken. Dit kan een positief effect hebben op de productiviteit”, vertelde algemeen directeur Bas Padberg tijdens de feestelijke opening.

Duurzame groei

Duurzaamheid staat centraal in de groeistrategie van Arla Foods. Daar is ook rekening mee gehouden bij de verbouwing. Zo zijn materialen hergebruikt of bij de kringloopwinkel gekocht. Het vernieuwde pand heeft ook een beter klimaatsysteem en betere isolatie.

Het lintje werd officieel doorgeknipt door Johan van den Boer, voorzitter van de Nederlandse Arla-boeren. Hij heeft onlangs zijn bedrijf van zonnepanelen voorzien. “Ondanks dat de boeren te maken hebben met diverse uitdagingen, hebben Arla Foods en haar leden vertrouwen in de toekomst. Daarom is het verstandig nu te investeren zodat we kunnen blijven groeien”, benadrukte hij.

Dat het goed gaat met Arla Foods blijkt wel uit het feit dat zij voor de derde keer op rij winnaar is geworden van het Advantage Report in de categorie Zuivel en Geelvetten. Dit is een onderzoek waarin retailers fabrikanten beoordelen op commerciële en logistieke prestaties. Ook won Arla Foods dit jaar opnieuw de Marketing Award. Samen met de sterke merkengroei zorgt dit voor een extra mooi jaar. “De verbouwing van het kantoorpand maakt dit feest compleet. Daar kunnen we met zijn allen heel trots op zijn”, aldus Padberg.

 

Reacties