Zomerfeestweek afsluiter van de vakantie

Foto: Arjen Gerritsma

Traditiegetrouw is het Plein in de laatste week van de bouwvak het decor voor de zomerfeestweek.

Tussen 18 en 25 augustus vind er weer leuke activiteiten plaats voor iedereen in Nijkerk. Van Beachvolleybal tot muziekevenementen en van kinderactiviteiten tot Bingo.

 

Programma

Op zaterdag 18 augustus beginnen we met de dweildag. Dweilorkest de Batenbouwers en Shantykoor Ede zorgen voor de gezellige sfeer vrolijke muziek.

Deze dag vinden ook de Nijkerkse Promotiedag en de Kinderdag plaats. Nijkerkse stichtingen, (sport)verenigingen en bedrijven kunnen zich hier laten zien. Voor de kinderen is er een springkussen, schmincken, poppentheater Trollemor en een bellenblaasartiest.

De avond wordt feestelijk afgesloten door Groove NRG, een goede coverband uit Amersfoort, ook bekend van de Bende van Niekark.

Maandagavond gaat het Buijtenhuis Nijkerk B.V. beachvolleybaltoernooi van start. In 3 avonden strijden de teams om de felbegeerde titel. Maandag en dinsdag de reguliere wedstrijden en op woensdagavond een spannende finale.

Op dinsdagmiddag is de fietstocht “van alles wat” die start vanaf het Plein en gaat verder door de polders, langs het water en door de bossen van Nijkerk, Putten en Ermelo. Deelname is € 1,00 per persoon.

Woensdag kan iedereen weer aanschuiven voor de grote openlucht bingo op het Plein. Cadeaus worden gesponsord door de Nijkerkse ondernemers. Meedoen kan al vanf € 1,00 voor een losse kaart. Een volledig boekje, voor 10 rondes kost 7,50. Daarnaast is er nog een susperronde met grote prijzen. De kaart voor deze superronde kost € 2,50.

Donderdag organiseert de NOV de jaarlijkse Nacht van Nijkerk.

Zaterdagavond 25 augustus sluiten we de week rustig af met DJ’s op het Plein die de leukste hits zullen draaien.
Nu maar hopen op mooi weer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen