Tijden veranderen…. ook voor de Dolle Joncker

Foto:

Een titel met een dubbele lading. Vanaf 1 september past Restaurant de Dolle Joncker de openingstijden aan.

Het restaurant zal dan niet meer geopend zijn op dinsdag en woensdag. De nieuwe openingstijden zijn een gevolg van schaarste op de arbeidsmarkt.

‘’De zoektocht naar een nieuwe kok blijkt opnieuw niet zo vlot te verlopen en een eerdere ervaring leert dat het met een klein team in de keuken een hele uitdaging is om zes dagen in de week open te zijn”, aldus eigenaar Martijn van Essen. “Zoals de meeste mensen wel weten sta ik zelf in de keuken en dat is behoorlijk intensief, omdat wij nog ambachtelijk koken en alles volledig zelf bereiden. Ook ontwikkeling van nieuwe kaarten en het administratieve werk kost de nodige tijd. Daar komt bij dat ik een jong gezin heb, waar ik ook graag van wil genieten”

De keuze om de extra dagen dicht te gaan was volgens Martijn dan ook snel genomen. “Ik kies voor kwaliteit in het kwadraat; kwaliteit in mijn restaurant en kwaliteit van leven. Op deze wijze kan ik dezelfde kwaliteit leveren zoals onze gasten het gewend zijn, zonder dat mijn gezin daar onder lijdt”

Het restaurant is per 1 september geopend van donderdag t/m zondag vanaf 15.00 uur. Op afspraak is het voor groepen uiteraard wel mogelijk om buiten de reguliere openingsdagen te reserveren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen