Glorieus debuut Klompenhouwer voor Burgmans Biljarts

Foto:

BERGEIJK – Zondagmiddag speelde Therese Klompenhouwer voor het eerst voor Burgmans biljarts in de Buffalo Leaque.

In de “Gouden Leeuw” waar Burgmans Biljarts het tegen HCR Prinsen opnam, speelde ze tegen Arno de Kleine.

Wellicht wel een droomdebuut, met een ongekende spurt van Klompenhouwer; direct vanuit de startblokken. Na een fantastische serie van 12 stond het 24-3 (in 7 beurten). Na de pauze probeerde De Kleine nog wat terug te doen, maar ze wist de wedstrijd relatief eenvoudig naar zich toe te trekken 40-16 (in 24 beurten).

Met deze wedstrijd sluit de biljartster een week af waarin ze binnen 7 dagen zowel in de Belgische, Duitse als Nederlandse competitie wist te winnen. Afgelopen maandag speelde ze voor BC de Ploeg tegen BC Deurne. De wedstrijd tegen Jean van Erp werd door haar met 42-41 gewonnen (41 beurten). Gisteren speelde ze voor SCB Langendamm tegen Coesfeld en wist ze met 40-39 van Andreas Niehaus te winnen (31 beurten).

Al met al een prachtige voorbereiding voor het WK Dames in Izmir. Op het WK, dat gehouden wordt van 18-20 september speelt Therese Klompenhouwer haar eerste wedstrijd op 18 september om 16.00 uur (Tafel 2). Tegenstandster is de Turkse Guzin Mujde Karakasli. Overige opponenten in de poulefase zijn de Oostenrijkse Helga Mitterbröck en de uit Colombia afkomstige Castillo Paola.

Alle wedstrijden van het WK Dames zijn live te volgen op Kozoom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen