Brand en beeld houden wijkagent bezig

Foto: Politie

Gisteren kreeg de wijkagent Nijkerk Noord en Industriegebied te maken met een beledigende omstander en een merkwaardige vernieling

De wijkagent over de beledigingen: “Vanmorgen kreeg ik samen met de diverse eenheden van de politie, brandweer en ambulance de melding van een uitslaande woningbrand aan de Vuurdoornlaan in Nijkerk. Gelukkig zijn hierbij geen gewonden gevallen maar er is wel behoorlijke schade ontstaan. Met de hulpverleners, de bewoners en de overige mensen ter plaatse was het prettig samenwerken.

Tenminste op een persoon na want die vond het nodig om ons te beledigen tijdens ons werk. De persoon is aangehouden, verhoord en mag zich op een later moment bij de rechter verantwoorden.

Ik kan mij voorstellen dat de emoties hoog oplopen bij dergelijke incidenten of dat je ergens niet naar toe kan of mag. Bedenk dan in ieder geval dat wij als hulpdiensten er staan om hulp te verlenen en laat ons gewoon ons werk doen.

Op de Goudenregenlaan werd maandag een beeld door een raam gegooid. De Wijkagent: “Het beeld op de afbeelding is door een raam gegooid. Wij hebben echter geen idee van wie het beeld is. Wij zijn dus op zoek naar de eigenaar of iemand die weet waar het beeld vandaan komt. Als je getuige bent van de vernieling dan komen wij ook graag met je in contact.”

'

Reacties

article
115503
Gisteren kreeg de wijkagent Nijkerk Noord en Industriegebied te maken met een beledigende omstander en
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/115503/brand-en-beeld-houden-wijkagent-bezig/
2018-09-19T10:53:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/09/19105155/2018-09-19-beeld-door-ruit.jpg
112, nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Nieuws