Veel belangstelling voor knooppunt Hoevelaken

Maandagavond was Hoevelaken aan de beurt in het rondreizend voorlichtingscircus van Rijkswaterstaat over knooppunt Hoevelaken.

En de belangstelling in De Klepperman was groot.

Rijkswaterstaat laat geen middel onbenut om zo transparant mogelijk voorlichting over het knooppunt te geven. Er is een verhelderende video.

Er zijn brochures en er is een uitgebreide website. Die site kon in de Klepperman op een paar interactieve tafels geraadpleegd worden

Belangstelling was er niet alleen vanuit de bevolking.Raadsleden van verschillende partijen kwamen poolshoogte nemen. Wethouder Wim Oosterwijk sprak met Christa Kempenaar, projectmanager RWS over het knooppunt.

Hoevelaken Bereikbaar & Leefbaar gaat zienswijzen indienen

Dat wil niet zeggen, dat de stichting ontevreden is  Integendeel, vooral als het gaat om het terugdringen van de geluidshinder en het weer opstellen van de afslag Hoevelaken (komend vanuit Amsterdam) stemt tot tevredenheid. Maar het kan beter. Dan gaat het vooral om de verkeersveiligheid van fietsers. Die is bij het chauffeurscafé “De Tweede Steeg” in het gedrang. Bovendien is men er niet gerust op, dat het met Hoevelakense bos goed komt.

Tevredenheid

Rob Termaat, omgevingsmanager RWS liep tevreden in de Klepperman om zich heen te kijken: “De reacties zijn overwegend positief en vooral de website wordt goed ontvangen.”

Wilt u ook met de mensen van RWS praten over het knooppunt Hoevelaken/ dan kan dat het rondreizend circus zet op 18 oktober de tenten in de Schakel op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen