Man overlijdt tijdens kickboxtraining

Meerdere hulpdiensten werden woensdagavond opgeroepen voor een incident in een kickboxschool aan de Watergoorweg in Nijkerk. 

Een mobiel medisch team kwam ter plaatse, ook het first responder van de brandweer kwam ter plaatse. De hulpdiensten zijn zeker een uur ter plaatse bezig geweest met het incident. Een 39-Jarige man zakte tijdens de warming-up van de kickboxtraining in, de hulpdiensten zijn direct begonnen met reanimeren dit mocht helaas niet baten. In de sportschool waren op dat moment aanwezig waaronder ook de vrouw en de kinderen van de kinderen van het slachtoffer die naar de training keken, zei krijgen slachtofferhulp.
Meerdere hulpdiensten werden woensdagavond opgeroepen voor een incident in een kickboxschool aan de Watergoorweg in Nijkerk. Een mobiel medisch team kwam ter plaatse, ook het first responder van de brandweer kwam ter plaatse. De hulpdiensten zijn zeker een uur ter plaatse bezig geweest met het incident. Een 39-Jarige man zakte tijdens de warming-up van de kickboxtraining in, de hulpdiensten zijn direct begonnen met reanimeren dit mocht helaas niet baten. In de sportschool waren op dat moment aanwezig waaronder ook de vrouw en de kinderen van de kinderen van het slachtoffer die naar de training keken, zei krijgen slachtofferhulp.
Foto:

Meerdere hulpdiensten werden woensdagavond opgeroepen voor een incident in de kickboxschool Muay Thai aan de Watergoorweg.

Een 39 jarige man zakte tijdens de warming-up in elkaar. Een mobiel medisch team kwam ter plaatse, evenals de first responder van de brandweer.. De hulpdiensten zijn zeker een uur bezig geweest met reanimeren, tevergeefs. Hij overleed aan een hartaanval

In de sportschool waren op dat moment ongeveer 20 mensen aanwezig waaronder ook de echtgenote en zijn kinderen. Ze kwamen naar de training kijken. Zij krijgen slachtofferhulp.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen