Feestelijke heropening Aldi

Foto:

Vrijdagmorgen negen november wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Hoefslag feestelijk heropend.

In verband met de verbouwing sluit dit filiaal op zaterdag 27 oktober om 18.00 uur de deuren. Tijdens de verbouwing kunnen klanten naar bij de Aldi-filialen aan De Ziel 10 in Spakenburg, Bilderdijkstraat 46 in Putten en Kerkstraat 12 in
Voorthuizen.

Duurzame winkel

Tijdens de verbouwing wordt gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle binnenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

Ruime winkel

De enthousiaste filiaalleidster Annette Veenstra: “Na een week verbouwen zal de vernieuwde winkel er fantastisch uitzien. Iedereen zal verrast zijn, zeker door de lekkere verse broodjes. We zijn als team erg trots om hier te mogen werken. We willen iedereen uitnodigen om eens langs te komen.”

Aantrekkelijke prijs

De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staat de prijzen als multiscanners, hete-luchtfriteuses of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er – zolang de voorraad strekt – een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Foodtruck

Op de openingsdag en de dag erna staat een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen